Reserveren

Reserveer uw verblijf


Zin om een weekendje of twee weken door te brengen in Chalet Hyacint?

Reserveer dan nu uw verblijf online in een paar klikken!
Vul onderstaand formulier in om een reservatie te plaatsen. De reservatie is pas gebeurd wanneer u van ons een bevestiging hebt ontvangen. Confirmatie gebeurt meestal binnen de 24u!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prijzen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte. 

Annulatieverzekering is mogelijk.

Boeken via ons (rechtstreeks met de eigenaars dus)

levert u een leuke korting op.

Check de beschikbaarheid via onze makelaar of boek rechtstreeks zonder korting op Ardennen-online


Check In: 16u / Check Out: 10u


Extra kosten

Waarborg

200 euro

Toeristenbelasting

€1,25- per persoon per overnachting

Service- en schoonmaak

€75

Elektriciteit

marktprijs

Hout voor kachel

te koop aan het onthaal aan marktprijs


Huisdieren niet toegelaten!


Village de vacances, Chalet 58,

Rue du village de vacances 13,

Oignies-en-Thiérache,

België.

+ 32 9 360 81 72


Route


GPS coördinaten: /N50°.01.528', O4°.37.403'


Vanuit West-Vlaanderen:

Neem de E403 richting Doornik, daarna E42 en E19 richting Mons, daarna richting Charleroi en nog voor Charleroi de ring R3 nemen richting Philippeville. Afrit 8 nemen (net na een korte tunnel) tot aan een groot rondpunt (Couillet) en daar Couvin volgen op de N5. (Je hebt het rondpunt zelf niet nodig, je slaat onmiddeellijk rechts af op de N5, voorsorteren N5 staat op de baan geschilderd) Ongeveer 40 km na het rondpunt Couillet de afrit Frasnes/Nismes volgen. Aanduiding Nismes (ongeveer 2 km), dan Olloy (ongeveer 7km) volgen. In Olloy, richting Oignies-en-Thiérache. U vindt het vakantiepark aan de rechterkant aan het einde van het bos. Als u het vakantiepark binnenrijdt, dan rijdt u rechtdoor tot voorbij chalet 49 en 50 en daarna sla je rechts af en direct na chalet 57 sla je linksaf, 50m verder ligt chalet 58, chalet Hyacint.


Vanuit Oost-Vlaanderen:

Neem de E40 richting Brussel, daarna de E19 tot voorbij Nijvel, daarna de E420 richting Charleroi, daarna richting Philippeville op de ring R3 en dan richting Philippeville .Afrit 8 nemen (net na een korte tunnel) tot aan een groot rondpunt (Couillet) en daar Couvin volgen op de N5. (Je hebt het rondpunt zelf niet nodig, je slaat onmiddeellijk rechts af op de N5, voorsorteren N5 staat op de baan geschilderd) Ongeveer 40 km na het rondpunt Couillet de afrit Frasnes/Nismes volgen. Aanduiding Nismes (ongeveer 2 km), dan Olloy (ongeveer 7km) volgen. In Olloy, richting Oignies-en-Thiérache. U vindt het vakantiepark aan de rechterkant aan het einde van het bos. Als u het vakantiepark binnenrijdt, dan rijdt u rechtdoor tot voorbij chalet 49 en 50 en daarna sla je rechts af en direct na chalet 57 sla je linksaf, 50m verder ligt chalet 58, chalet Hyacint.


Vanuit Brussel:

E42-A15 richting Charleroi volgen , nabij Charleroi Philippeville volgen tot op de ring R3.  Afrit 8 nemen (net na een korte tunnel) tot aan een groot rondpunt (Couillet) en daar Couvin volgen op de N5. (Je hebt het rondpunt zelf niet nodig, je slaat onmiddeellijk rechts af op de N5, voorsorteren N5 staat op de baan geschilderd) Ongeveer 40 km na het rondpunt Couillet de afrit Frasnes/Nismes volgen. Aanduiding Nismes (ongeveer 2 km), dan Olloy (ongeveer 7km) volgen. In Olloy, richting Oignies-en-Thiérache. U vindt het vakantiepark aan de rechterkant aan het einde van het bos. Als u het vakantiepark binnenrijdt, dan rijdt u rechtdoor tot voorbij chalet 49 en 50 en daarna sla je rechts af en direct na chalet 57 sla je linksaf, 50m verder ligt chalet 58, chalet Hyacint.


Vanuit Limburg:

Volg de E313 richting Luik., volg dan heel even de E42/E40 richtng Namen en Brussel en daarna kies je voor de E42 richting Namen/Charleroi. Volg deze tot net voor Charleroi en daar neem je de R3 richting Beaumont-Châtelet-Charleroi. Afrit 8 nemen tot op een groot rondpunt (Couillet) en daar Couvin volgen op de N5. Ongeveer 40 km na het rondpunt Couillet de afrit Frasnes/Nismes volgen. Aanduiding Nismes (ongeveer 2 km), dan Olloy (ongeveer 7km) volgen. In Olloy, richting Oignies-en-Thiérache. U vindt het vakantiepark aan de rechterkant aan het einde van het bos. Als u het vakantiepark binnenrijdt, dan rijdt u rechtdoor tot voorbij chalet 49 en 50 en daarna sla je rechts af en direct na chalet 57 sla je linksaf, 50m verder ligt chalet 58, chalet Hyacint.


Vanuit Antwerpen:

Volg de A12 of de E19 richting Brussel tot op de ring. Vanop de Brusselse buitenring E42-A15 richting Charleroi volgen. nabij Charleroi Philippeville volgen tot op de ring R3. Afrit 8 nemen (net na een korte tunnel) tot aan een groot rondpunt (Couillet) en daar Couvin volgen op de N5. (Je hebt het rondpunt zelf niet nodig, je slaat onmiddeellijk rechts af op de N5, voorsorteren N5 staat op de baan geschilderd) Ongeveer 40 km na het rondpunt Couillet de afrit Frasnes/Nismes volgen. Aanduiding Nismes (ongeveer 2 km), dan Olloy (ongeveer 7km) volgen. In Olloy, richting Oignies-en-Thiérache. U vindt het vakantiepark aan de rechterkant aan het einde van het bos. Als u het vakantiepark binnenrijdt, dan rijdt u rechtdoor tot voorbij chalet 49 en 50 en daarna sla je rechts af en direct na chalet 57 sla je linksaf, 50m verder ligt chalet 58, chalet Hyacint.


Laadstations voor elektrische voertuigen

  • Nismes op 12,4 km in Rue Longue 1, Nismes, Viroinval (België) (op de grote parking aan de watermolen)
    • 2 laadpunten Mennekes Mode 3 Type 2 - 400V  32A  - 22kW


  • Fumay op 8,8 km op Place Aristide Briand 1, 08170 Fumay (Frankrijk) (net over de grens)
    • 1x Chademo 24kW gelijkstroom
    • 1x combo CCS EU 24kW gelijkstroom
    • 1x type 2 stekker 22kW / AC - 3 fasen